Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

24. 05. 2018. 07:17 >> 07:08
1

UVIĐAJ

Uzrok požara u RTV Pljevlja za 15 dana

Uzrok požara u RTV Pljevlja još nije poznat. Uviđaj je nastavljen, i čekaju se nalazi istražitelja. Zaposleni su rad nastavili u prostorijama Akademskog centra, a prva informativna emisija već danas bi trebalo da bude emitovana na You Tube kanalu.

 

Dan nakon požara u Radio-televiziji Pljevlja, vještaci elektro struke i zaštite od požara i eksplozija, u pratnji državnog tužioca Ivana Gačevića, izvršili su uviđaj.

Sa lica mjesta su izuzeti svi tragovi, a kako nam je potvrdio tužilac, izvještaj će biti gotov za 15 dana, kada će se znati šta je uzrok izbijanja vatre.

Direktor lokalnog javnog emitera Dejan Miličić potvrdio nam je da će svi zaposleni nastaviti sa radom i da neće biti otpuštanja. On ubrzo očekuje pomoć od brojnih institucija i nada se da će najduže za mjesec početi sa emitovanjem programa.

"TV Pljevlja ima ugovor na tri godine sa osnivačem, nadam se da će ovaj jedan mjesec, ako ne budemo ispunjavali obaveze iz ugovora da ćemo nadoknaditi u nekim narednim godinama. A uopšte ne sumnjam da će to neko mjeriti", rekao je Miličić.

Direktor Radio-televizije Pljevlja kazao je za RTCG da su tokom uviđaja uspjeli da spasu dio arhive i dokumentacije.

Milica Sekulić, RTCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније