Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

01. 06. 2018. 09:17 >> 09:11

OBJAVLJEN OGLAS

Sudovi traže 62 pripravnika

Vrhovni sud Crne Gore objavio je javni oglas za prijem 62 pripravnika u sudovima. Javni oglas za prijem pripravnika objavljen je za potrebe 20 sudova.

Javni oglas je objavljen saglasno Zakonu o pripravnicima u sudovima i državnom tužilaštvu i pravosudnom ispitu i Plana potrebnog broja pripravnika u sudovima na nivou Crne Gore koji se donosi na period od tri godine.

"Prijavljeni kandidati pored završenih četvorogodišnjih studija na pravnom fakultetu moraju imati i položen ispit za pripravnike za rad u sudovima i državnom tužilaštvu za koji uvjerenje izdaje Ministarstvo pravde", navodi se u saopštenju.

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti u roku od 15 dana od dana objavljivanja javnog oglasa

Tekst oglasa sa naznačenom potrebnom dokumentacijom dostupan je na web stranici Vrhovnog suda: http://sudovi.me/vrhs/oglasi/

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније