Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

04. 06. 2018. 09:12 >> 09:06

BUDVA

Sanacija bazena od septembra

Opština i Vaterpolo klub Budva odlučili su da urade sve što je u njihovoj moći da saniraju gradski bazen i vrate mu stari sjaj.

Otvoreni bazen koji se nalazi nadomak Starog grada nekada je bio mjesto održavanja ozbiljnih sportskih manifestacija, ali i prostor za okupljanje Budvana i mnogobrojnih turista.

U međuvremenu je postao prostor za odlaganje otpada i za vezivanje barki i vazdušnih čamaca. Sada, gotovo deceniju kasnije, Opština i Vaterpolo klub Budva odlučili su da urade sve što je u njihvoj moći da se prostor vrate u nekadašnje stanje i osposobe bazen za buduće generacije.

Oštećene tribine i zagađeno tlo, samo su neki od problema.

"Nakon što geodetska kuća izvrši premjer bazena, dokumentaciju ćemo dostaviti u Opštinu. Sljedeća faza je izrada projekta, a nadamo se da ćemo od kraja semptembra krenuti u sanaciju gradskog bazena", kazao je za TV Budva sportski direktor VK Budva, Nenad Franeta.

Po riječima Franete, sanacija podrazumijeva da se bazen vrati prevashodnoj namjeni, da buduće selekcije vaterpola ovdje obavljaju svoje treninge. Pored toga, bazen će svim građanima biti dostupan za upotrebu.

"S obzirom na površinu bazena, on bi bio pogodan za održavanje raznih evropskih mitinga, što bi bilo značajno ne samo za Budvu, nego i za Crnu Goru", zaključio je Franeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније