Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

19. 06. 2018. 18:08   >>  20. 06. 2018. 09:23 95

OD VEČERAS

Pratite Mundijal u HD tehnologiji

Radio Televizija Crne Gore večeras će, od 20 sati, emitovati Svjetsko prvenstvo u fudbalu u HD tehnologiji, na kanalu "RTCG HD".

Emitovanje HD kanala kreće 24 sata ranije nego što je najavljivano.

"Mogućnost da se program naše televizije gleda u HD tehnologiji, istorijski je trenutak za Javni servis. Posao je u rekordno kratkom roku obavio tehnički tim RTCG s kablovskim operaterima, te Radio-difuznim centrom i Agencijom za elektronske medije", naglasio je v.d generalnog direktora Radio Televizije Crne Gore Božidar Šundić.

Korisnici Telemah platformi D3 i D3i mogu gledati Svjetsko prvenstvo na kanalu 145, kao i na EON-u.

Na mTelu novi kanal Televizije Crne Gore biće na broju 999, na Extra TV-u na poziciji 100, a preko Radio-difuznog servisa u paketu "TV za sve", nakon skeniranja, kanal pod brojem 19.

Dakle, RTCG je uputila HD signal prema svim kablovskim operaterima u Crnoj Gori, pa ukoliko imate problema u prijemu, obratite se svom operateru.

 

 

Пратите нас на

Коментари95

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније