Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

21. 06. 2018. 09:33   >>  09:23

NEOBIČAN PRIZOR

Na trajektu žurka i fudbal

Trajket "Teodo", jedan od šest iz flote "Pomorskog saobraćaja" rijetko kada napusti stalnu rutu Kamenari-Lepetane.

Zato je za mnoge njegova pojava danas u akvatorijumu Hercegnovskog zaliva bio neobičan prizor, posebno što su sa njega odjekivali glasna muzika i vesela dječija graja.

Mali putnici su učesnici Dječijeg međunarodnog fudbalskog turnira City kids Polino 2018. Oni su iz Luke Zelenika krenuli trajektom u obilazak Hercegnovskog zaliva. Nakon toga su nastavili plovidbu do ostrva Gospa od Škrpjela i Sveti Đorđe, priča za Radio Jadran jedan od organizatora turnira, Nedžad Šukurica.

"Pomorski saobraćaj” nam je ustupio trajekt. Unijeli smo golove, ozvučenje i muziku. Kod Gospe od Škrpjela i Sverog Đorđa smo šutirali penale i žonglirali", objašnjava on.

Riječ je o prvom dijelu turnira, koji je ove sedmice organizovan za dječake 2004, 2006. i 2008. godište. Finalni meč i završnica turnia zakazani su za petak, 22. jun. Za godišta 2005, 2007. i 2009. turnir je na programu od 23. do 29. juna.

Turnir se u Herceg Novom održava već treću godinu. Utakmice se igraju na stadionu Solila, ali na vještačkoj podlozi. Za pobjednike u oba dijela obezbijeđena je i sada već tradicionalna vožnja kroz grad u otvorenom autobusu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније