Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

22. 06. 2018. 10:50 >> 10:50

DO REKONSTRUKCIJE ULICE

Bez naplate parkinga oko OŠ "Dašo Pavičić" u HN

Neće biti naplate parkinga oko OŠ "Dašo Pavičić" na Toploj u Herceg Novom, sve dok ulica ne bude rekonstruisana, odluka je rukovodstva Opštine Herecg Novi.

 

"Iako je planirano da 'Parking servis' u dogovoru sa Odborom škole 'Dašo Pavičić' počne sa naplatom parkiranja, nakon sagledavanja situacije dogovoreno je da za to ne postoje uslovi dok ova ulica ne bude rekonstruisana. Na ovaj način, lokalna uprava je uvažila i sugestije brojnih roditelja koje su pristigle tokom proteklih nekoliko dana", saopštila je Opština Herceg Novi.

Zaključeno je da će parking mjesta ostati ucrtana radi održavanja saobraćajnog reda, što će biti predmet redovne kontrole i svi koji se budu parkirali mimo za to naznačenih pozicija biće sankcionisani.

"Osim toga, odlučeno je da neće biti naplate parkiranja ni na novoiscrtanim mjestima u dijelu ulice Orjenski bataljon, od raskrsnice sa Ulicom Sava Bajkovića do stomatološke ordinacije Veselinović. Takođe, dogovoren je nastavak uređenja parking mjesta na kojima se parkiranje neće naplaćivati. Među prioritetima su lokacije u naselju Topla gdje su slučajevi kršenja saobraćajnog reda posebno izražena pojava", navode iz ove lokalne uprave.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније