Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

24. 06. 2018. 15:02 >> 14:50
8

IZVLAČENJE AUTOBUSA

Marković nagradio andrijevičke vatrogasce

Predsjednik Vlade Duško Marković nagradio je po jednom platom Petra Đukića i Milorada Ćulafića, pripadnike Službe zaštite i spašavanja opštine Andrijevica.

Đukić i Ćulafić su juče izvukli autobus koji se obreo na nepristupačnom terenu pored kolovoza, nakon što je proklizao sa uskog puta prema Komovima. U autobusu su bili studenti u organizovanoj planinarskoj ekspediciji, koja je boravila na Komovima.

"Iz Kabineta predsjednika Vlade već danas je upućeno pismo opštini Andrijevica i tamošnjoj Službi zaštite, u kojem se iskazuje zadovoljstvo zbog akcije izvlačenja autobusa koju su Đukić i Ćulafić izveli požrtvovano i u najkraćem roku", saopšteno je iz Vlade.

Iz premijerovog Kabineta su, nakon što su sinoć uputili čestitku preko Vladinog Twitter naloga, ocijenili da je jučerašnji događaj, koji je okončan bez povrijeđenih studenata, i bez drugih posljedica, pokazatelj da Država svojim građanima obezbjeđuje servise sigurnosti i pomoći na svakoj tački Crne Gore, dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније