Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

04. 07. 2018. 12:39 >> 12:26

AKADEMIJA U DANILOVGRADU

Raspisan konkurs za 50 policajaca

Policijska akademija u Danilovgradu raspisala je konkurs za upis 50 polaznika koji će se školovati po obrazovnom programu za zanimanje policajac.


Kandidati moraju imati završenu srednju školu – IV stepen i ne mogu biti stariji od 28 godina, zaključno sa danom zatvaranja konkursa.

Kako se navodi u konkursu, kandidati moraju biti crnogorski državljani, da nijesu kažnjavani i da se protiv njih ne vodi krivični postupak za krivična djela koja se gone po službenoj dužnosti i da su dostojni za obavljanje poslova u policiji u skladu sa Zakonom.

Kandidati moraju ispunjavati posebne uslove - položen ispit za vozača “B” kategorije, osnovno znanje iz engleskog jezika i informatike.

Za kandidate koji ispunjavaju opšte i posebne uslove biće organizovana provjera fizičke, psihičke i zdravstvene sposobnosti.

Navodi se da će kandidati biti selektovani pod šiframa, osim interjua na psihološkom testiranju. Kandidat koji na određenom testu ne ispune utvrđene norme, eliminišu se iz daljeg postupka selekcije.

Prilikom prijavljivanja kandidati imaju mogućnost izbora, odnosno da se opredijele da se u odnosu na njih primjenjuje princip aformativne akcije u cilju ostvarivanja ravnopravnosti i zaštite lica koja se po bilo kojem osnovu osjećaju u nejednakom položaju.

Konkurs je otvoren do 23. jula, a testiranje će početi 27. septembra.

Za kandidate koji budu primljeni obrazovanje na Policijskoj akademiji u Danilovgradu je besplatno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније