Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

09. 07. 2018. 15:15   >>  15:02

VRIJEDNA DONACIJA

Japanci školi u Pljevljima donirali vozilo i opremu

Vlada Japana donirala je Osnovnoj školi “Boško Buha” u Pljevljima vozilo za prevoz djece i opremu za nastavu u vrijednosti od 46,68 hiljade eura.


Iz Ambasade Japana su kazali da je od 1998. godine u Crnoj Gori realizovano 46 Projekata za osnovne potrebe stanovništva (POPOS), u vrijednosti od 2,9 miliona eura. 

Ukupna japanska pomoć, kako su naveli, u tom periodu iznosi oko 20 miliona eura.

„Cilj POPOS grantova je da podrže društveni razvoj kroz projekte za osnovne potrebe stanovništva. Vlada Japana obezbjeđuje finansijsku pomoć za realizaciju projekata koji će doprinijeti ekonomskom i socijalnom razvoju“, navodi se u saopštenju iz Ambasade Japana. 

Glavne oblasti interesovanja Vlade Japana, kako su rekli, su zaštita životne sredine, obrazovanje, zdravstvena i socijalna zaštita.

Ceremonija primopredaje “Projekta opremanja Osnovne škole „Boško Buha“ u Pljevljima vozilom za prevoz djece i opremom za nastavu“ održaće se u srijedu u Osnovnoj školi “Boško Buha” u Pljevljima. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније