Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

14. 07. 2018. 09:39 >> 09:27

POVEĆAN PROMET

Za 24h Dobrakovo prešlo 12.500 putnika

Na Graničnom prelazu Dobrakovo povećana je frekvencija saobraćaja, posebno na ulazu u Crnu Goru. I pored povećanog prometa, zadržavanja nijesu duža od deset minuta.

 

Na Graničnom prelazu Dobrako sa julom došlo je do pojačanog intenziteta saobraćaja, tako da je za posljednja 24 sata Dobrakovo prešlo 12.500 putnika i 3.500 vozila, što je znatno više u odnosu na isti period prošle godine.

I pored pojačane frekvencije, zadržavanje putnika i vozila je minimalno, kazao je za Radio Crne Gore samostalni policijski inspektor za graničnu provjeru Granične policije Bijelo Polje, Slobodan Vuković.

"Svaka je rampa otvorena, intenzitet saobraća je jači na ulazu, nego na izlazu", rekao je Vuković.

Tokom juna je izvršena provjera 176.000 putnika, što je za sedam odsto više nego u istom periodu prošle godine.

I na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su u prosjeku deset do 20 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније