Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

22. 07. 2018. 11:10 >> 10:56
12

BEČKI HIRURG PISAO ĐUKANOVIĆU

"Hvala CG službama, spašen mi je odmor"

Neurohirurg iz Beča Gedeon Pernicki, koji je odmor proveo u Crnoj Gori, uputio je pismo zahtvalnosti predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, kako bi se zahvalio crnogorskim službama zbog profesionalnog reagovanja nakon saobraćajne nezgode koju je doživio u našoj zemlji.

Pernecki je naveo da je za vrijeme odmora koji je u Crnoj Gori provodio sa porodicom i prijateljima doživio saobraćajnu nezgodu, u kojoj nije bilo povrijeđenih, i izrazio posebnu zahvalnost službama - Centru bezbjednosti Bar, Jedinici za hitnu medicinsku pomoć i Odjeljenju Suda za prekršaje u Baru na pravovremenoj iprofesionalnoj reakciji, koje su učinile da boravak u Crnoj Gori zadrži u dobrom sjećanju. 

„Cjelokupan tok događaja s tim u vezi nas je naveo da još jednom iskažemo našu zahvalnost i odamo priznanje za perfektnu organizaciju i brzo i efikasno okončanje sudskog postupka u vezi sa nezgodom. Kako policija tako i hitna pomoć su bili brzo na mjestu nezgode i brzo su reagovali. Sutkinja je takođe bila brzo na licu mjesta i već sljedećeg dana, u nedjelju (!) je zakazala i suvereno održala ročište u Baru. Svim učesnicima, a posebno sutkinji, želimo da izrazimo naše poštovanje i zahvalnost. Sutkinja je spasila naš odmor. Mi svi imamo veliku potrebu da ovo iskažemo na najvišoj adresi u Vašoj državi. Vaša zemlja nije samo lijepa i krase je gostoljubivi ljudi, već ima i divnu sutkinju u Baru", navodi se u pismu Pernickog.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније