Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 07. 2018. 17:41 >> 17:26

LUŠTICA BAY

U uvali Trašte otvoren hotel Čedi

Prvi od sedam hotela u novom gradu na Jadranu, Luštici Bay, Čedi primio je prve goste. Hotel je smješten na pjeni od mora s prekrasnim pogledom na marinu i Jadransko more.

Kompanija GHM koja upravlja hotelom i ultraluksuznim brendom Chedi, inicijalno osnovanim u Aziji i na Dalekom Istoku, nastavila je tako da se širi u Evropi. Luksuzni hotel sa 5 zvjezdica na prestižnoj lokaciji u Crnoj Gori je prvi na Balkanu. 

„Izuzetno smo uzbuđeni što puštamo u rad prvi hotel u Luštica Bay, najvećem integrisanom razvojnom projektu u Crnoj Gori na poluostrvu Luštica. Naši prvi gosti su iz Zapadne Evrope, i radujemo se što imaju priliku da se upoznaju s našim besprekornim servisom u jedinstvenom elegantnom okruženju sa rafiniranim ali opuštenim tradicionalnim priobalnim ambijentom“, izjavio je generalni menadžer hotela The Chedi Luštica Bay Mark di Rujter.

Glavna marina u Luštici Bay je takođe puštena u rad ovog ljeta i u prvoj fazi nudi smještaj za 52 motorna plovila i jedrenjake dužine do 35 metara, što će se proširiti na 176.

Smješten između smaragdne morske vodi i planinskog predjela, na ulazu u Uneskovu svjetsku kulturnu baštinu Boke, Čedi hotel sa 111 smještajnih jedinica raspolaže sa 45 soba i 5 apartmana, a ima i 61 kondominijum uključujući 4 apartmana i penthaus. Sve to ga čini  jednim od najvećih luksuznih hotela na ovom području.

Hotel takođe nudi privatnu plažu, zatvorene i otvorene bazene i prostor za sunčanje, te direktan pristup mirnom šetalištu i marini. 

Čedi Luštica Bay je drugi evropski hotel tog brenda kompanije GHM i prvi na Balkanu.

Luštica Bay nudi smještaj na pjeni od mora, hotele, vezove, a privlačna atrakcija za zvijezde biće prvi golf teren sa 18 rupa u Crnoj Gori koji je dizajnirao Geri Plejer, koji će otvarati u fazama i trebalo bi da bude završen 2021. godine.

Početna faza će obuhvatiti više od 1.500 nekretnina, uključujući apartmane, vile i gradske kuće. Projekat predviđa izgradnju i dvije vrhunske marine koje nude 226 vezova na period do pet godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније