Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

23. 07. 2018. 12:51 >> 17:44

URA-MINISTARSTVO

Čiji je nepropisno parkirani službeni auto?

Nepropisno parkirano službeno vozilo u Budvi, za koje su iz Građanskog pokreta URA saopštili da pripada Kemalu Purišiću, nije automobil Ministarstva rada i socijalnog staranja, saopšteno je iz resora.

 

Podsjećamo, URA je ranije danas saopštila da je u subotu veče u Budvi uslikan automobil ministra Purišića, registarskih oznaka PG CG 200.

Iz Purišićevog resora navode da vozilo marke Mercedes e280, registarskih oznaka PG CG 200, nije u posjedu Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Medijima su dostavili i spisak službenih vozila, koji je, kako kažu, objavljen i na zvaničnom sajtu Ministarstva rada i socijalnog staranja, među kojima nije naveden automobil za koji iz Ure tvrde da ga koristi ministar Purišić.

Odmah nakon njihovog, uslijedilo je reagovanje Ure, iz koje navode da je "nejasno zbog čega iz Ministarstva rada i socijalnog staranja na nevješt način maskiraju istinu koja je lako provjerljiva na sajtu Generalnog sekretarijata njihove Vlade".

Ura je takođe dostavila dokument na osnovu kog se, kako su rekli, "jasno vidi da je pomenuto vozilo zaduženo za kabinet ministra rada i socijalnog staranja".

"Može se desiti jedino da se u međuvremenu ministar odrekao ovog vozila i da mu je u planu da nabavi novo, kao neke od njegovih kolega ministara koje u godinama štednje žele najnovije i najskuplje modele automobila", saopštila je URA.

Iz Ministarstva rada i socijalnog staranja su, nakon reagovanja URE, poručili da ostaju pri ranijim stavovima, te da Purišić nije zatekao to vozilo po stupanju na dužnost, jer je već došlo do razmjene automobila.

"Takođe, pozivamo političku organizaciju `URA` da se kloni krupnih i teških riječi kojima se nastoji nanijeti šteta lično ministru Purišiću i instituciji koju predstavlja.  Lista vozila koju smo ranije dostavili javnosti, a koja se nalazi i na zvaničnoj stranici ministarstva, je konačna lista službenih vozila koja se koriste za potrebe Ministarstva rada i socijalnog staranja", istakli su iz Ministarstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније