Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

30. 07. 2018. 11:59 >> 11:45

OŠ "DŽAFER NIKOČEVIĆ"

Za sportske terene u Gusinju 300.000 eura

Raspisan je tender za izbor izvođača radova za izgradnju savremenog sportskog igrališta za osnovnu školu “Džafer Nikočević” u Gusinju, čija je procijenjena vrijednost 300.000 eura.

Ministar prosvjete Damir Šehović je rekao da se projekat sprovodi po modelu sufinansiranja sa Fondacijom Gusinje iz Njujorka, koja je obezbijedila 80 hiljada eura, a rok izvođenja radova je 90 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

"Radiće se na izgradnji dva multifunkcionalna terena za fudbal, rukomet, košarku i odbojku, sa montažnim tribinama na oba terena, preko 400 mjesta, mrežom oko terena, osvjetljenjem, specijalnim podlogama za ovu vrstu terena prilagođenu temperaturnim razlikama i različitim vremenskim uslovima", objasnio je Šehović.

Nakon završetka radova, kako je istakao, tereni će značajno unaprijediti nastavu fizičkog vaspitanja i školski sport djece iz Gusinja, i koristiti cijeloj lokalnoj zajednici.

Šehović se zahvalio Fondaciji Gusinje koja je inicirala ovaj projekat, ali i podsjetio da će se pored pomenutih terena, narednih godina iz Kapitalnog budžeta države graditi i školska sportska sala, čime će u potpunosti biti zaokružena školska sprortska infrastruktura u Gusinju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније