Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

03. 08. 2018. 20:35 >> 20:23
1

ČESTITKA BEČIĆA

"Učinićemo sve za razvoj Plužina i Petnjice"

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je građanima Plužina i Petnjice Dan opštine, 4. avgust, naglasivši da će Demokrate uraditi sve, što je u njihovoj moći, kako bi stanovnici tih opština imali što kvalitetniji život.

Kako je naglasio, prirodni potencijali pivskog kraja, marljivo stanovništvo i neograničene mogućnosti za razvoj privrede garantuju napredak opštine.

"Čemu moramo svi da stremimo kako bi stvorili perspektivu i budućnost, ali i kvalitetniji život stanovnicima pivskog kraja", kazao je Bečić.

Bečić je i građanima Petnjice čestitao Dan opštine 4. avgust. Saopštio je da kao jedna od najmlađih opština u Crnoj Gori, Petnjica zaslužuje kontinuiranu brigu države i poseban senzibilitet, kakav najmlađima i pripada, bilo da se radi o pojedincima ili, pak, cijelom jednom društvu.

"O mladosti Petnjice se posebno treba voditi računa. Mora se raditi na stvaranju pretpostavki da mladi Petnjice ostaju u bihorskom kraju i, što se kaže, da zajedno rastu sa svojim mjestom. Petnjici, iznad svega, želim da u što skorijem roku ljudi raseljeni iz ovog kraja, umjesto u drugim evropskim državama, gdje čine bezmalo dominantnu strukturu stanovništva, kao što je to slučaj u Luksemburg, recimo, počnu da se vraćaju u bihorski kraj, gdje su njihove istorija, tradicija, kultura i identitet. Gdje su njihovi preci i gdje moraju biti i njihovi potomci. U dubokom i trajnom uvjerenju da nećemo predugo čekati da se to dogodi, Petnjičanke i Petnjičani, još jednom, neka je srećan i od svakog napretka Dan vaše opštine," poručio je Bečić.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније