Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

04. 08. 2018. 07:23 >> 07:08
5

DVA CG VOJNIKA

U novembru idu na Kosovo u misiju

Dva pripadnika Vojske Crne Gore biće upućena u misiju KFOR "Kosovo Force" u novembru ove godine, predviđeno je planom rada Ministarstva odbrane.

U dokumentima Ministarstva navodi se daje upućivanje u misiju KFOR predviđeno u periodu od 01. do 31. novembra ove godine.

Iz resora Predraga Boškovića potvrdili su za Pobjedu da će vojnici na Kosovo ići ove godine.

"Krajem tekuće godine Vojska Crne Gore će uputiti dva pripadnika u misiju KFOR-a", kazali su Pobjedi iz Ministarstva odbrane.

Naknada crnogorskim oficirima u međunarodnoj misiji KFOR na Kosovu iznosiće 70 eura dnevno, odlučila je Vlada prošle nedjelje, nakon što je Skupština sa 45 glasova “za” izglasala odluku o učešću pripadnika Vojske Crne Gore u misiji KFOR u Republici Kosovo uz angažovanje dva štabna oficira od kojih će jedan biti raspoređen u Komandi misije u Prištini, a drugi u Regionalnoj komandi misije u Skoplju.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније