Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

09. 08. 2018. 16:54 >> 16:38

KARATISTKINJU KLUBA BIJELA

Opštinsko priznanje za Jovanu Damjanović

Jovanu Damjanović (11) iz karatistkinju kluba Bijela, koja je prošlog mjeseca na Svjetskom kupu za mlađe kategorije u Umagu u Hrvatskoj osvojila zlatnu medalju, Opština Herceg Novi nagradila je priznanjem za postignuti uspjeh.

"Damjanović je u veoma jakoj svjetskoj konkurenciji, u kategoriji do 40 kilograma, osvojila zlatnu medalju bez izgubljenog poena. Ističe da je postignuti uspjeh rezultat njene ljubavi prema karateu, ali i velike požrtvovanosti trenera Slađana Mikulića", navodi se u saopštenju Opštine Herceg Novi.

Kako je sekretar za društvene djelatnosti, sport i omladinu Darko Klasić kazao, Opština Herceg Novi podržava i podržavaće uspješne klubove i sportiste, a pogotovo afirmaciju ženskog i karate sporta.

Trener Mikulić zahvalio se Opštini Herceg Novi koja kontinuirano prati i nagrađuje rad kluba, kao i sekretaru Klasiću i njegovom timu na priznanju uručenom takmičarki.

"I dalje ćemo nastojati da predstavljamo Opštinu Herceg Novi i državu na pravi način, kao što smo i do sada činili. Mi smo klub sa velikim entuzijazmom, treniramo dva puta dnevno, što mali koji klub ovdje u Herceg Novom radi. Samim tim, rezultati ubuduće neće izostati", poručio je Mikulić.

Karatiste kluba iz Bijele, kako su kazali, 1. septembra očekuje veliki turnir u Hrvatskoj u Čakovcu, gdje će učestvovati preko 1000 takmičara. Do tada, svakog narednog vikenda će učestvovati na turnirima u Crnoj Gori i regionu.

Takođe, Karate klub Bijela će po drugi put biti organizator međunarodnog karate turnira Grand Prix Montenegro, koji će biti održan 20. oktobra, a povodom Dana Opštine Herceg Novi. Do danas je već prijavljeno 472 takmičara iz sedam država i 39 klubova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније