Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

10. 08. 2018. 15:47 >> 15:31

OBIJAO PRODAVNICE

Nikšićanin priveden zbog sumnje da je krao

Službenici Uprave policije priveli su dvadesetogodišnjeg J.D iz Nikšića, zbog osnovane sumnje da je počinio četiri krađe.

"Sumnja se da je J.D. počinio četiri krivična djela teška krađa na području Nikšića u periodu od 29.06. do 06.08.2018. godine, i to tri u objektima marketa „Idea 5“ u Karađorđevoj ulici i jednu u objektu marketa „Idea 3“ u ulici Nika Miljanića," navodi se u saopštenju Uprave policije.

On je naime, kako se sumnja, podesnim sredstvom obijao ulazna vrata objekata odakle je otuđio cigarete u ukupnoj vrijednosti od 9.052 eura.

"Službenici CB Nikšić su nakon svakog prijavljenog događaja izvršili uviđaj na licima mjesta. Izuzeti tragovi upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Operativni rad nikšićke policije doveo je do identifikovanja J.D. kao lica osumnjičenog za izvršenje tih krivičnih djela", saopšteno je iz policije.

Službenici CB Nikšić su kod osumnjičenog J.D. pronašli i vlasniku vratili dio otuđenih cigareta.

Tužilac je nakon što je saslušao J.D donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do sprovođenja sudiji za istragu Osnovnog suda u Nikšiću.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније