Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Krsto Čabarkapa, TVCG

11. 08. 2018. 16:59 >> 19:04

UPRKOS GUŽVAMA

Bez velikih čekanja na Dobrakovu

Na graničnom prelazu Dobrakovo ovog vikenda pojačan je intezitet saobraćaja, no uprkos povremenim gužvama, na ulazak u Crnu Goru ne čeka se duže od petnaest minuta. Prema evidenciji Granične policije, u prvih deset dana avgusta broj prekograničnih prelazaka na nivou je od prošle godine.

Intenzitet saobraćaja na graničnom prelazu Dobrakovo od juče poslije podne znatno je uvećan. Ima povremeno i gužvi ali držih zadržavanja na prelazu nema. Službenici granične policije ulažu maksimalne napore da vrijeme čakanja na graničnom prelazu bude što kraće za sve one koji ovih vrelih avgustovskih dana putuju prema našem moru i nazad. 

"Čakanja na ovom graničnom prelazu su minimalna i ona iznose do 15 minuta u zavisnosti od intenziteta saobraćaja", kazao je Slobodan Luković iz Granične policije Dobrakovo.

 Da dužih zadržavanja na prelazu nema za TVCG potvrdili su i sagovornici koji su danas oko podne iz pravca Srbije doputovali u Crnu Goru.

"Čekali smo možda 12 minuta da izađemo iz Srbije i ovdje nekih 10 minuta što je normalno".

"Čuli smo da ima gužve ali ovdje nije bilo gužve uopšte".

"Gužva je smao na ulaz u Srbiju. N aualzu u Crnu Goru nije gužva, svaka čast".

Najfrekventniji dani na prelazu zabilježeni su  1, 4,6. i 10. avgusta. I ovog vikenda će sigurno biti gužve.

 "Od početka avgusta mjeseca do sada službenici Granične policije Bijelo Poplje provjerili su preko 180 hiljada putnika i preko 50 hiljada vozila što je na istom nivou kao prošle godine", kazao je Luković.

U Graničnoj policji očekuju pojačan intenzitet saobraćaja sve do kraja avgusta, posebno vikendima. Apeluju na vozače da izbjegavaju vrućine i da putuju noću i u ranim jutarnjim satima.

 Krsto Čabarkapa, TVCG

 

 

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније