Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ Objavio: O.Z. ]

14. 08. 2018. 23:31 >> 23:19
1

POVODOM TRAGEDIJE U ĐENOVI

Đukanović uputio saučešće Matareli

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća italijanskom kolegi Serđu Matareli povodom tragedije koja je zadesila Italiju urušavanjem mosta na autoputu kod Đenove.

"Povodom nesvakidašnje tragedije koja je zadesila prijateljsku Italiju, urušavanjem autoputa kod Đenove, u kojoj je stradalo i povrijeđeno na desetine ljudi, u ime građana Crne Gore i u svoje ime, upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća", navodi se u telegramu Đukanovića.

On je poručio da je Crna Gora u ovim teškim trenucima uz Italiju i njene građane.

"Molim Vas, gospodine predsjedniče, da najiskrenija saosjećanja prenesete porodicama poginuli", dodao je Đukanović.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović uputio je saučešće predsjednicima Senata i Donjeg doma parlamenta Italije, Mariji Elizabeti Alberti Kazelati i Robertu Fiku, povodom tragedije uzrokovane padom mosta u Đenovi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније