Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 08. 2018. 14:04 >> 13:47

NA CRNOGORSKIM DRUMOVIMA

U saobraćaju za sedam mjeseci poginulo 27 osoba

U Crnoj Gori je za sedam mjeseci u saobraćajnim nesrećama poginulo 27 osoba, što je 32,5 odsto manje u odnosu na isti period prošle godine, saopšteno je iz Uprave policije.

Od januara do avgusta prošle godine, kako su naveli, u saobraćajnim nesrećama poginulo je 40 osoba.

Iz policije su kazali da su za vikend, zbog prekršaja iz oblasti bezbjednosti drumskog saobraćaja na crnogorskim putevima, izdali 1.627 prekršajnih naloga, podnijeli 190 prekršajnih prijava.

„Pripadnici saobraćajne policije oduzeli su 124 vozačke dozvole, 17 pari registarskih oznaka i uhapsili 42 nesavjesna vozača zbog vožnje pod uticajem alkohola“, dodaje se u saopštenju.

Iz policije su poručili da će nastaviti sa pojačanim aktivnostima, kako bi omogućili veći stepen bezbjednosti u saobraćaju.

Kako su podsjetili, Helikopterska jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova će uz učešće službenika Odsjeka za bezbjednost drumskog saobraćaja nadgledati najfrekventnije saobraćajnice i u komunikaciji sa patrolama sankcionisati nesavjesne vozača.

„Službenici Uprave policije će nastaviti sa preduzimanjem aktivnosti kako bi se zadržao trend smanjenja broja smrtno stradalih u saobraćaju i taj broj sveo na najmanju moguću mjeru“, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније