Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 08. 2018. 20:09 >> 19:58

U PRODAJI OD PONEDJELJKA

Cijene udžbenika kao i prošle godine

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva pripremio je 60-ak novih udžbeničkih kompleta za predstojeću školsku godinu, koji će od ponedjeljka biti u prodaji. Svi izmijenjeni udžbenici imaće nove korice i biće ih lako prepoznati u knjižarama, poručuju iz Zavoda.

Od ponedjeljka u knjižarama će se naći udžbenici za predstojeću školsku godinu. Zbog novih planova za osnovno obrazovanje, koji su usvojeni prošle godine, promijenjeni su pojedini udžbenički kompleti.

"Ove godine smo pripremili nekih 60-tak novih udžbeničkih kompleta. Menadžment Zavoda donio je odluku da udžebinički kompleti koji su pretrpjeli izmjene budu sa novim koricama, tako da će biti jasni i prepoznatljivi u odnosu na naše udžbenike koje smo do sada prodavali", saopštio je iz zavoda za Udžbenike i nastavna sredstva Lazo Leković. 

Cijene kompleta udžbenika za osnovnu školu ostale su nepromijenjene u odnosu na prošlu godinu.

"43,1 eura prvi razred, drugi 50,8, treći 47,7, četvrti 59,6, a peti razred 67 eura. Cijena udžbenika za šesti razred iznosi 68,3 eura, sedmi i osmi 94,2, a deveti razred 88,2 eura," saopštili su iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva.

Nijesu se mijenjale ni cijene udžbenika za gimnaziju.

"Prvi razred gimnazije koštaće 106,8 eura, drugi 88,7, treći 79,7 i četvrti razred 59 eura. U cijenu je uračunat engleski jezik bez drugog stranog jezika", saopšteno je iz Zavoda.

Iz Zavoda ističu i da će kao i prethodnih godina njihove knjižare u Podgorici, Baru i Bijelom Polju raditi i vikend pred početak školske godine - u subotu 1. septembra i nedjelju 2. septembra, a pripremili su i poklone za kupce.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније