Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

24. 08. 2018. 12:45 >> 12:30

DONIRAJTE PRIBOR ZA ŠKOLU

Sjutra završni dan humanitarne akcije

Humanitarna akcija Podijelimo, jer zajedno možemo više, kojom se pomaže roditeljima iz socijalno ugroženih porodica da pripreme djecu za novu školsku godinu, biće završena sjutra.

Iz udruženja Roditelji saopšteno je da će njihovi i predstavnici volonterskog kluba Gimnazije „Slobodan Škerović“, od deset do 22 sata biti na pultu centralnog atrijumu tržnog centra Delta City gdje će sakupljati donacije.

U toku akcije, Udruženje zajedno sa građanima i kompanijama pomaže roditeljima iz socijalno ugroženih porodica da pripreme djecu za novu školsku godinu.

„U centralnom atrijumu tržnog centra Delta City je tokom cijele sedmice postavljena korpa za donacije u kojoj zainteresovani ostavljaju donacije, poput pribora, svesaka i obuće“, naveli su iz Udruženja.

Donacije se, kako su dodali, mogu donijeti i svakog dana tokom avgusta u prostorije Igračkoteke i Razvojnog centra u Podgorici.

Predstavnica Udruženja, Tanja Ćirović kazala je da pomažu više od 250 porodica i 600 djece koja žive na rubu egzistencije.

„Dio djece je uključen u naše programe podrške učenju i cijele godine vrijedno uče sa volonterima. Znamo koliko je njihovim roditeljima teško da ih opreme za školu, pa se i ove godine trudimo da im pomognemo i obezbijedimo sveske, torbe, pribor za školu kao i toplu odjeću i obuću“, navela je Ćirović.

Prema njenim riječima, od broja firmi i pojedinaca koji se uključe u akciju, zavisi koliko mališana će obradovati.

„Zato ih pozivamo da podrže i pomognu da što veći broj djece spreman krene u novu školsku godinu", kazala je Ćirović.

Iz Udruženja su podsjetili da je ovogodišnja akcija počela 1. avgusta i da su se, osim građana, pozivu odazvale brojne kompanije i organizacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније