Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

29. 08. 2018. 11:32 >> 11:15
1

MA AKCIJA

Podgorica-Rim-Podgorica već od 149 eura

Nacionalni avio-prevoznik Montenegroerlajnz sjutra počinje sa specijalnom ponudom. Povratna karta na relaciji Podgorica – Rim – Podgorica sa uračunatim taksama košta 149 eura.

Povoljna cijena avio karte važi za putovanja u periodu od 14. septembra do 21. decembra ove godine.

"Karte se mogu kupiti pozivom Call centra 19804, za pozive iz inostranstva + 382 20 228 187, putem našeg sajta, u poslovnicama, kao i kod autorizovanih turističkih agencija", navodi se u saopštenju MA.

Tarife važe za povratna putovanja, kao i za putovanja iz Rima.

"Broj mjesta po ovim cijenama je ograničen i ne moraju biti dostupna na svim letovima. Cijene mogu varirati zavisno od promjene aerodromskih taksi i/ili kursnih razlika. Kupovina karte je obavezna u roku od 24 časa od momenta pravljenja rezervacije", precizirali su iz MA.

Oni najavljuju da već od polovine septembra putnike MA očekuje i aktiviranje postojećih specijalnih tarifa, koje nijesu bile aktivne tokom sezone "visokog letjenja": Porodična, Student i Senior tarifa!

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније