Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

29. 08. 2018. 12:10 >> 11:56
7

MEDOJEVIĆ TVRDI

"Vlada dio logistike opasnog migracionog projekta"

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), Nebojša Medojević, saopštio je danas da je Vlada Crne Gore "dio logistike opasnog migracionog projekta Soroša", pitajući istovremeno šta naša vlada skriva od svojih građana u vezi migrantske krize.

 

Medojević je saopštio da će se prema njegovim "pouzdanim informacijama iz međunarodne zajednice" tokom 2018. godine "aktivirati nova migrantska ruta preko Albanije i Crne Gore i dalje za BiH i Hrvatsku".

"Upzoravao sam javnost, da se radi i dobro organizovanom projektu iza kojeg stoje globalni bankarski fašisti, koji ima za cilj izvoz terora i destabilizaciju Evrope. U stručnim bezbjednosnim krugovima u Evropi, ovaj projekat Soroša je već odavno tretiran kao bezbjednosni rizik, a ne kao isključivo humanitarno pitanje", kazao je Medojević.

Podsjeća da je italijanska vlada prekida najfrekventiju rutu preko Jadranskog mora, što je, kako je ocijenio, dovelo do aktiviranja najkomplikovanije rute preko Albanije i Crne Gore.

"Logistički veoma teška ruta, ali je povoljna jer Vlade Albanije, a posebno Vlada Crne Gore su pokazali apsolutnu spremnost da učestvuju u logistici ovog Soroševog plana protiv Evrope. Vlada Crne Gore je, to je očigledno, prihvatila neke obaveze u logistici ove najopasnije bezbjednosne prijetnje Evropi od pada Berlinskog zida. Marković je prvo obećao premijeru Austrije da će napraviti kamp za prihvat migranata, pa je nakon oštre reakcije DF-a demantovao samog sebe i kazao da se neće graditi kampovi", kazao je Medojević.

Lider PzP-a vjeruje i da je zvanična brojka od 3.000 migranata, koji su nelegalno ušli u Crnu Goru, mnogo veća.

"Policija je priznala da mirno gleda nelegalne pokrete nepoznatih ljudi preko naše granice i da je granica nebranjena. To je jasna politička odluka Vlade. Naša Vlada ne želi da brani granicu i bezbjendost države i građana od navale hordi vojnika terora i Soroša. DF upozorava građane Crne Gore da je Vlada Crne Gore pristala da bude dio opasnog projekta i da svjesno krši Ustav i zakone ove zemlje i ostavlja državnu granicu otvorenu za ulazak veoma opasnih grupa ljudi", tvrdi Medojević.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније