Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 08. 2018. 14:16 >> 15:18

U ULICI VASA RAIČKOVIĆA

Gorjelo nisko rastinje u centru Podgorice

U Ulici Vasa Raičkovića u Podgorici, u blizini Srednje Elektrotehničke škole "Vaso Aligrudić" gori nisko rastinje, a ogroman dim zadaje muke građanima.

Iz vatrogasne službe su saopštili da gori nisko rastinje u centru Podgorice i da su poslali ekipu na teren.

"Požar je dojavljen u 13:58h u dvorištu škole u Ulici Vasa Raičkovića. Uputili smo jedno vozilo sa vatrogascima koji su požar ugasili u potpunosti u 14:19h. Gorjelo je nisko rastinje, a vatra je zahvatila i drveni stub za rasvjetu dvorišta", saopštio je komandir Službe zaštite i spasavanja Andrija Čađenović za Portal RTCG.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније