Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 08. 2018. 10:25 >> 10:18

ULCINJ

Problemi u sezoni sa parkingom, bukom...

Koordinaciono tijelo za pripremu i praćenje toka turističke sezone 2018. u Ulcinju konstatovalo je da je saradnja lokalnih i državnih institucija tokom ljetnje sezone bila je na zavidnom nivou i uglavnom se uspješno i preventivno djelovalo u rješavanju mnogih nepravilnosti, saopštila je Opština Ulcinj.

Kako navode, na sastanku, kojim je predsjedavao predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić, ukazano je na goruće probleme koji ometaju normalno odvijanje turističke sezone, kao što su organizacija saobraćaja, parking prostora, buka iz lokala, nekontrolisano kretanje plovila u priobalju.

"Za rješavanje svih tih problema, Nrekić je ukazao da bi trebalo odmah početi sa pripremom naredne turističke sezone", navode u saopštenju.

Nrekić je od prisutnih tražio da u roku od 30 dana iz svojih nadležnosti dostave prijedloge i ideje kako uticati na poboljšanje ukupnih turističkih prilika u opštini Ulcinj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније