Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 08. 2018. 16:21 >> 16:05
5

OSNOVNI SUD U KOTORU

Prihvaćeno jemstvo za Eminu Adrović

Osnovni sud u Kotoru prihvatio je jemstvo od 218.662 eura koje je ponudila Emina Adrović (23) da bi se branila sa slobode, potvrđeno je Portalu RTCG.

Viši sud u Podgorici, podsjetimo, odlučujući po žalbi tužioca, ukinuo je prethodno rješenje Osnovnog suda u Kotoru kojim je prihvaćeno jemstvo za Adrović. Predmet je vratio tom sudu na ponovno odlučivanje.

Osnovni sud u Kotoru prethodno je prihvatio ponuđeno jemstvo od preko 200 hiljada eura za Budvanku Eminu Adrović, kako bi se ona u daljem postupku branila sa slobode.

Adrović je osumnjičena za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo srpski državljanin Miloš Vukomanović, a njegova vjerenica Snežana Rudinac teško povrijeđena. Rudinac se i dalje nalazi u komi, a protiv Adrović je nedavno podignuta i optužnica.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније