Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

30. 08. 2018. 16:30 >> 16:13
5

POVODOM SMRTI MEKEJNA

Bošković: CG ostala bez istinskog prijatelja

Ministar odbrane, Predrag Bošković upisao se danas u knjigu žalosti povodom smrti američkog senatora Džona Mekejna, koja je otvorena u Ambasadi SAD-a u Podgorici.

Bošković je napisao da su SAD ostale bez istaknutog ratnog heroja i uticajnog političara, dok je Crna Gora ostala bez istinskog prijatelja.

"Sa velikim žaljenjem sam primio vijest o smrti senatora Džona Mekejna. U ime Ministarstva odbrane Crne Gore i svoje lično ime, upućujem izraze najdubljeg saučešća porodici senatora Mekejna i narodu Sjedinjenih Američkih Država zbog nenadoknadivog i bolnog gubitka. Sjedinjene Američke Države su ostale bez istaknutog ratnog heroja i uticajnog političara, čiji život i karijera će biti inspiracija za buduće generacije, dok je Crna Gora ostala bez istinskog prijatelja, koji će ostati upamćen po njegovoj snažnoj podršci obnovi nezavisnosti naše zemlje i njenom punopravnom članstvu u NATO", napisao je Bošković i dodao da je svijet zaista ostao bez izuzetno značajne osobe, čija ostvarenja ćemo pamtiti zauvijek.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније