Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

03. 09. 2018. 14:00 >> 13:49

KAŠĆELAN PRVACIMA

Obrazovanje je ključ uspjeha

Obrazovanje je ključ svakog uspjeha, a predškolsko i osnovno obrazovanje temelji na kojima se grade buduće profesije, kazao je gradonačelnik Aleksandar Kašćelan pozdravljajući cetinjske prvake, njihove nastavnike i roditelje.

Kašćelan je prisustvovao svečanostima u osnovnim školama "Njegoš" i "Lovćenski partizanski odred" i posjetio JPU "Zagorka Ivanović", gdje je sa direktoricom Senkom Vuksanović obišao sve grupe predškolaca. 

"Drago mi je što pred sobom vidim toliko nasmijanih lica i toliko ljepote, što sa vama dijelim ovaj poseban trenutak. Vjerujem da svako dijete ovdje ima pravo i šansu na uspjeh u mjeri koju samo tokom odrastanja i obrazovanja odredi", kazao je gradonačelnik i dodao da nijedan uspjeh nije moguć bez rada i podrške.

"Zato ohrabrujem roditelje i podstičem nastavnike da kod djece razvijaju radne navike i osjećaj odgovornosti prema sebi i bližnjima", naglasio je gradonačelnik Kašćelan.

Prijestonica Cetinje je i ove godine obezbijedila besplatne udžbenike za prvake u gradskim, prigradskim i seoskim školama. Za tu namjenu lokalna uprava je izdvojila oko 6.000 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније