Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

07. 09. 2018. 12:05 >> 11:54

NTO NASTAVLJA PROMOCIJU

Poljacima pokazuju ljepote Crne Gore

Nacionalna turistička organizacija (NTO) nastaviće sa predstavljanjem turističke ponude Crne Gore na manifestaciji "AviaReps roadshow", koji se održava na jugu Poljske.

"Učešće na poljskom roadshowu ima za cilj predstavljanje turističke ponude, uspostavljanje novih kontakata, kao i produbljivanje saradnje sa dosadašnjim partnerima u cilju veće zastupljenosti crnogorske turističke ponude u programima poljskih turoperatora i agencija", navodi se u saopštenju NTO.

Kako se dodaje, kada je u pitanju promocija na poljskom tržištu, u narednom periodu NTO zajedno sa strateškim partnerima, lokalnom turističkim organizacijama i crnogorskom turističkom privredom, organizovaće studijsku posjetu renomiranih medija sa tržišta Poljske, kao i predstavljanje aktuelne turističke ponude na sajmu turizma TT Warsaw.

Obilazak juga Poljske je, inače, drugi dio roadshowa, koji je organizovan početkom juna i koji je obuhvatao gradove na sjeveru Poljske - Gdanjsk, Ščećin, Poznan i Lođ. Sada je u planu obilazak, od ponedjeljka do četvrtka, gradova Krakov, Žešov, Katovice i Vroclav.

"To je nastavak aktivnosti koje NTO sprovodi u saradnji sa AviaRepsom, globalnom mrežom koja radi na povezivanju sektora turizma i vazduhoplovnih kompanija, a tokom septembra će uslijediti onlajn trening za učesnike oba roadshowa", rekli su iz NTO-a.

Nakon toga, za učesnike kojima Crna Gora bude najinteresantnija, biće organizovano studijsko putovanje u Crnu Goru, koje će obuhvatiti radionicu sa crnogorskom turističkom privredom, kao i obilazak destinacije.

Prezentacijama u Poljskoj su prisustvovale neke od najznačajnijih agencija sa tržišta te zemlje, "Neckermann", "Carlson Wagonlit", "eSky" i "Rainbow".

U organizaciji tog događaja će se kao partneri pridružiti "Baltas" i nacionalna poljska avio-kompanija "LOT".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније