Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

10. 09. 2018. 13:45 >> 13:26

HUMANITARNA AKCIJA

Školski pribor za 361 dijete

U toku humanitarne akcije "Podijelimo, jer zajedno možemo više", koju je udruženje "Roditelji" organizovalo u toku avgusta, prikupljen je i doniran školski pribor za 361 dijete iz 167 porodica koje su socijalno ugrožene, iz više opština Crne Gore.

Ovu akciju, kako se navodi u saopštenju Udruženja "Roditelji", organizovali su osmi put, i u toku nje su kompanije i građani imali priliku da pomognu opremanju djece za školu.

U toku završne sedmice akcije u šoping molu Delta City, Udruženju su pomagali i volonteri Volonterskog kluba Gimnazije "Slobodan Škerović" iz Podgorice.

Akciju su podržale brojne kompanije i organizacije, kao i više desetina građana, novčano ili drugim donacijama.

Prikupljene donacije – sveske, pribor, školske torbe, garderoba, obuća, podijeljene su djeci koja su uključena u program podrške u učenju i Učionice Družionice, servise koje Udruženje realizuje u Razvojnom centru, kao i djeci iz jednoroditeljskih i socijalno ugroženih porodica koje se nalaze na evidenciji udruženja "Roditelji".

U toku prošlogodišnje akcije, obuhvaćeno je bilo 305 djece iz 149 porodica.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније