Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

11. 09. 2018. 16:58 >> 16:40

LET’S DO IT, MONTENEGRO

Akcija čišćenja i na Cetinju

Prijestonica Cetinje će u petak 14. septembra, učestvovati u akciji "Let’s do it, Montenegro!", kojom se obilježava Svjetski dan uklanjanja otpada.

"Akcija na Cetinju počeće u 8 sati u dvorištu Austro-ugarskog poslanstva – Divizija, a predstavnici gradskih institucija i drugih ustanova, Izviđački odred "Gojko Kruška", Udruženje penzionera Cetinje, osnovci, srednjoškolci i svi zainteresovani građani Cetinja čistiće više lokacija u gradu" navodi se u saopštenju Prijestonice, navodeći da učestvuju u toj akciji već treći put.

Akcija, iza koje stoji Asocijacija za demokratski prosperitet - Zid iz Podgorice, biće organizovana u cijeloj Crnoj Gori pod sloganom "Nastavljamo drugačije".

Cilj je, kako se ističe, podsticanje svih građana Crne Gore na aktivnije učešće u životu svoje zajednice i jačanje svijesti o organizovanom djelovanju zarad očuvanja životne sredine.

Prijestonica Cetinje i NVO "Zid" pozivaju sve organizacije, institucije, škole, klubove i kompanije da se i ove godine priključe najmasovnijoj građanskoj akciji u svijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније