Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

12. 09. 2018. 09:16 >> 09:57
6

ZAKASNIO U ŠKOLU

Božo bez interneta caruje Lukavicom

Najgledaniji video posljednjih dana na društvenim mrežama je Božo s Lukavice.

 

Riječ je o dječaku čija je priča podijeljena više od 1.000 puta. Autor video priče je naš kolega Miomir Maroš, a video je do sada pregledan više od 110.000 puta. 

Riječ je o slučajnom susretu s Božom na planini Lukavica kod Nikšića. Božo živi u Gornjem Zagaraču, a snimljen je na konju Zekanu.

"Svuđ idem s njim, do Kapetanova, do vjetrenjača, do Lole. Idem sam", priča Božo.

Na pitanje može li se za njega reći da je car planina - kroz smijeh potvrdno odgovara. U školu je zakasnio zbog planine, a na nastavu će se vratiti u ponedjeljak.

Pomalo je, kaže, umoran jer čuva ovce, jaše konja...

Nema na planini ni interneta, ni televizora, ali mu to ne nedostaje. Ranije odlazi na spavanje, a u slobodno vrijeme jaše konja.

Nastavak ove video priče ćete moći da pogledate sjutra u Jutarnjem programu RTCG, a kolega Maroš obećava i specijalnu emisiju sa Božom s Lukavice.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније