Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B. [ Boka news ]

12. 09. 2018. 22:53 >> 22:37
1

REKONSTRUKCIJA

Prelaz Kobila - Vitaljina zatvoren od 24. septembra

Granični prelaz Kobila - Vitaljina između Crne Gore i Hrvatske biće zatvoren za sav promet od petka 24. septembra.

Granični prelaz će biti zatvoren zbog nastavka rekonstrukcije prelaza na hrvatskoj strani.

Naime, Republika Hrvatska je „Akcijskim planom unapređenja stanja na graničnim prelazima i ispunjenja obaveza iz 24. poglavlja u vezi sa postupanjem u Evropskoj uniji“ preuzela obavezu izgradnje novog, savremenog graničnog prelaza.

Rekonstrukcija prelaza Vitaljina, vrijedan 3,3 milion, počela je prošle godine, kada je na šest mjeseci bio obustavljen sav promet. Tokom ovog ljeta prelaz je privremeno otvoren sa jednom trakom, na starom mjestu, ali su se stvarale velike gužve.

Zbog nastavka radova ovaj crnogorsko-hrvatski prelaz do iduće sezone će opet biti zatvoren.

Svakako, neophodna je i rekonstrukcija graničnih prelaza Kobila na crnogorskoj strani, ali za sada nema nagovještaja da bi Crna Gora mogla investirati njegovu obnovu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније