Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

14. 09. 2018. 12:10 >> 11:51

DONACIJA OEBS-A

Savremena oprema za borbu protiv kriminala

Direktor Uprave policije MUP-a Veselin Veljović i šefica Misije OEBS-a u Crnoj Gori Mariz Davije potpisali su ugovor o donaciji na osnovu koje je Misija OEBS-a donirala i danas uručila policiji savremenu tehnološku opremu namijenjenu borbi protiv kriminala.

Opremu, vrijednu 52.000 eura, koristiće Sektor kriminalističke policije u metodama otkrivanja i dokazivanja krivičnih djela i Forenzički centar prilikom analize, pronalaženja i vještačenja prikupljenih dokaza.

Veljović se zahvalio ambasadorki Davije na dosadašnjoj podršci i prije svega na doniranoj opremi koja je značajna za policiju i kazao da će oprema biti korišćena u borbi protiv kriminala, te da se očekuje da će imati konkretnu primjenu i doprinijeti još boljim rezultatima u borbi protiv savremenih bezbjednosnih izazova koji imaju i regionalnu i međunarodnu dimenziju.

Ambasadorka Davije je izrazila zadovoljstvo realizacijom donacije i kazala da će Misija OEBS-a nastaviti da pruža podršku policiji u jačanju kapaciteta u borbi protiv kriminala, u skladu sa standardima i potrebama naše policije.

“Još jednom je konstatovano da je dugogodišnja saradnja Uprave policije MUP-a i Misije OEBS-a u Crnoj Gori bila uspješna i profesionalna, kao i da će se saradnja nastaviti na istom principu partnerskog odnosa, uz realizaciju zajedničkih projekata u obostranom interesu”, saopšteno je iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније