Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

14. 09. 2018. 15:02 >> 17:12
1

KAMEN TEMELJAC

Pljevaljskim penzionerima 20 stanova

U Pljevljima počela gradnja stambene zgrade u kojoj će 20 stanova, po povoljnoj cijeni, pripasti penzionerima.

Kamen temeljac za izgradnju stambene zgrade, u kojoj će većina stanova pripasti penzionerima, postavljen je u Pljevljima.

Stanovi će penzionerima biti na raspolaganju po cijeni od 375 eura po kvadratu, a rok za završetak radova je 210 dana.

Zgrada na lokaciji koju je besplatno ustupila Opština, imaće 38 stanova, od kojih će 20 pripasti penzionerima, pet zaposlenima u lokalnoj upravi, a ostatak će biti namijenjen tržištu.

 "Nadam se da će ova izgradnja biti početni korak da se u Pljevljima izgradi više ovakvih objekata" kazao je predsjednik opštine Pljevlja Mirko Đačić.

Kako je saopšteno iz Fonda PIO, Vlada Crne Gore je izdvojila 300.000 eura za ovu namjenu.

Predsjednik Udruženja penzionera Pljevlja Vukadin Damjanović, kazao je da 100 pljevaljskih penzionera nema riješeno stambeno pitanje i izrazio zadovoljstvo zbog početka radova na prvoj zgradi za penzionere u Pljevljima.

Takođe, Vlada je opredijelila i 100.000 eura za 88 stanova za penzionere u Podgorici, kao i 36.000 eura za nabavku zimnice, odnosno jagnjećeg mesa za penzinere.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније