Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

17. 09. 2018. 10:17 >> 09:59

ČESTITKA JOKOVIĆA

Žabljak može biti privlačan i investitorima

Sa ljudskim i prirodnim potencijalima koje ima Žabljak, ova opština može postati privlačno mjesto ne samo za turiste već i za investicije, navodi se u čestitki predsjednika Socijalističke narodne partije Crne Gore (SNP) Vladimira Jokovića koju je uputio povodom 17. septembra, Dana Opštine Žabljak.

"Sa ljudskim i prirodnim potencijalima koje ima Žabljak, ova opština može postati privlačno mjesto ne samo za turiste već i za investicije, kako bi se unaprijedio životni standard Žabljačana a samim tim i Crne Gore", navodi s eu čestitki Jokovića.

Vrijeme je, dodaje Joković da učinimo sve kako bi svima život bio bolji i ljepši i kako bi generacije mladih s voljom i nadom ostajali da žive ovdje.

Predsjednik SNP-a je čestitku svim građanima Žabljaka uputio u svoje ime i u ime SNP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније