Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

18. 09. 2018. 12:03   >>  11:43

EPCG DONIRALA

Tkivni procesor bolnici u Brezoviku

Elektroprivreda Crne Gore donirala je JZU Specijalnoj bolnici za plućne bolesti "Dr Jovan Bulajić" Brezovik tkivni procesor u vrijednosti od 18 hiljada eura povodom 18. septembra Dana opštine Nikšić.

Predsjednik Odbora direktora EPCG, Đoko Krivokapić, istakao je da je donacija nastavak podrške institucijama i ustanovama od važnosti za zajednicu.

"Drago nam je što na ovaj način učestvujemo u unapređenju i poboljšanju kvaliteta zdravstvenih usluga i zdravstvene zaštite pacijenata koji se liječe u Specijalnoj bolnici u Brezoviku, jedinoj bolnici tog tipa u Crnoj Gori", kazao je Krivokapić.

On je istakao da je pomoć zdravstvenim ustanovama uvijek je na listi prioriteta te kompanije.

"To smo i dokazali ovom, ali i nedavnim donacijama Kliničkom centru Crne Gore i Opštoj bolnici Pljevlja. EPCG, kao društveno odgovorna kompanija, i ubuduće će pomagati zdravstvenim ustanovama, koje su jako važne za građane Crne Gore”, naveo je Krivokapić.

Direktorica Specijalne bolnice dr Gordana Reljić, zahvalila se na vrijednoj donaciji.

"Cijenimo vašu humanost, jako nam je drago što ste donirali novčana sredstva za nabavku medicinskog aparata. Ovaj aparat obezbijediće nam brzu i preciznu patohistološku dijagnostiku i bio nam je neophodan za rad patohistološke laboratorije koja će ubrzo biti otvorena", dodala je doktorica Reljić.

Iz EPCG ističu da će nastaviti da doprinose poboljšanju kvaliteta pružanja zdravstvenih usluga stanovnicima, kroz opredjeljivanje donacija u tu svrhu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније