Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 09. 2018. 09:17 >> 09:02

CKM

"Sport fest" sjutra u Nikšiću

Crnogorska kulturna mreža organizuje deveti "Sport fest", koji će biti održan 22. septembra na Trgu slobode u Nikšiću od 18 sati.

"Sport fest“ je sportsko-zabavna manifestacija koja ima edukativni karakter i koja svake godine okuplja veliki broj ljubitelja sporta i sportskih vještina.

Kako poručuju iz CKM-a “Sport fest” jedini festival u Crnoj Gori koji je usmjeren mladima, i koji je tokom svog postajanja dao konkretne rezultate.

"I ovogodišni festival organizujemo prvenstveno za učenike osnovnih škola i polaznike predškolskih ustanova, kako bi smo ih upoznali sa sportskim disciplinama, i kod njih probudili zainteresovanost da se bave sportom", navode organizatori.

Slogan ovogodišnjeg festivala je "Izloguj se - vrijeme je za trening!", kojim organizatori žele da utiču na mlade i pošalju im poruku da dio slobodnog vremena koje provode na društenim mrežama provedu baveći se nekom sportskom aktivnošću.

“Sa žaljenjem moramo da konstatujemo da su sportski poligoni širom države prazni, dok se u kladionice i konckarnice pune mladih”, poručuju iz CKM-a.

Na ovogodišnjem festivalu u saradnji sa sportskim klubovima su planirana takmičenja na otvorenom u centru grada.

Na Trgu slobode će biti postavljene strunjače za džudo i karate, a kao i prethodnih godina, u sklopu „Sport festa“ biće organizovani atletski miting i biciklistička trka kroz grad, turniri u malom fudbalu, te takmičenja u odbojci, rukometu, šahu, tenisu,stonom tenisu, i posebna takmičenja za djecu predškolskog uzrasta.

U zabavnom dijelu festival će nastupiti: djeca iz JPU „Dragan Kovačević“, škola plesa „Art Viva“ Dance učenici OŠ „Luka Simonović“, dok će koncerte održati Ljuba Stanković pobjednik takmičenja „Pinkove zvezdice“ i grupa Osvajači.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније