Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ B92, Objavila: R.P. ]

24. 09. 2018. 13:54   >>  13:36

MLADENCI IZ CIJELOG SVIJETA

Budva omiljena za vjenčanja

Od početka godine, zaključno sa 20. septembrom u Budvi je sklopljeno 175 brakova. Više od trećine bili su inostrani parovi, a Budva godinama nosi epitet crnogorskog Las Vegasa.

I tokom ovog ljeta osim Crnogoraca, u ovom gradu na "ludi kamen" stali su parovi iz Rusije, Bjelorusije, Ukrajine, Slovačke, Norveške, Turske, Engleske, Kanade i država regiona.

I tokom narednih mjeseci prema riječima matičarke Opštine Budva, Žane Kape, u najavi su vjenčanja, pa ako je suditi po statistici ova godina će prevazići prošlu.

"U 2017. godini sklopljena su 233 braka, dok je u 2016. godine bilo je 205. Ja se nadam da će do kraja godine ova brojka preći brojku iz prošle godine", izjavila je Kapa za RTV "Budva".

Mjesta na kojima mladenci vole da izgovore sudbonosno da su različita od jahti, plaža, ostrva, hotela, restorana. Uvijek ima čudnih zahtjeva mladenaca kojima treba izaći u susret.

"Budva sama po sebi, na bilo kom mjestu da se mladenci odluče da sklope brak je atrakcija za inostrane turiste, tako da imamo neobične destinacije, neobične zahtjeve, ali u svakom slučaju mi smo tu da izađemo u susret svima koji dođu kod nas da sklope brak", rekla je Kapa.

Mnoge poznate ličnosti ove godine rekli su sudbonosno da na Budvanskoj rivijeri.

Za sve one koji planiraju da se vjenčaju u narednom periodu neophodno je izdvojiti 30 eura za vjenčanje u prostorijama opštine, a ukoliko želite da vam matičar dođe u restoran ili na neko posebno mjesto potrebno je uplatiti 150 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније