Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

27. 09. 2018. 13:01   >>  28. 02. 2019. 22:34

NEMA NASTAVE

Ugašen požar u školi u Tivtu, nema povrijeđenih

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Tivat danas su oko 11 sati ugasili požar koji je izbio u magacinskom protoru Srednje škole "Mladost" u kome je gorio potrošni materijal.

"Poziv je stigao u 11:08 sati i na lice mjesta odmah je izašlo 15 vatrogasaca sa četiri vozila, pri dolasku odmah smo evakuisali đake iz škole. Gorio je magacionski prostor u kome se nalazio toaletni papir, ubrusi, sredstva hemije i ostale potrebštine. Požar je ugašen za pola sata i sada vršimo odimljavanje prostora. Djeca su otpuštna kući i danas neće biti nastave u Srednje škole „Mladost", kazao je za Boka News komandir Službe Zoran Barbić.

Osim materijalne štete nije bilo povrijeđenih, zahvaljujući broj intervenciji zaposlenih i vatraogasaca.

Pored vatrogasaca na lice mjesta bili su pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Tivat i ekipe Hitne pomoći i Distribucije Tivat, direktorica škole Jovanka Vujačić i predsjednik Opštine Tivat Siniša Kusovac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније