Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 09. 2018. 20:52 >> 21:16
1

U SKADRU

Bošković, Džačka i Kemp na koncertu „United in music“

Ministar odbrane Crne Gore, Predrag Bošković prisustvovao je večeras sa ministarkom odbrane Republike Albanije, Oljtom Džačkom i britanskom ambasadorkom u Crnoj Gori, Alison Kemp koncertu „United in music“ koji su u Skadru održali vojni orkestri Crne Gore, Ujedinjenog Kraljevstva i Albanije.

Koncert je održan na platou između hotela „Colosseo“ i džamije Ebu Beker, sa istim repertoarom, poznatim evergrinovima i pupularnom filmskom muzikom, koji je izveden sinoć na podgoričkom Trgu nezavisnosti. 

Njime su okončane dvije nedjelje zajedničkih uvježbavanja koje su krunisane nastupima i Podgorici i u Skadru, u cilju promocije prijateljstva i savezništva tri države u okviru Alijanse.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније