Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

28. 09. 2018. 08:00 >> 07:42

POŽARI U PODGORICI

Vatra pod kontrolom, nema materijalne štete

Na teritoriji Podgorice aktivna su dva veća požara - jedan na potezu Bioče-Platije, a drugi u selu Dučići u Kučima. Podgorički vatrogasci tokom noći gasili su na čak 16 lokacija.

Lazar Čađenović iz Službe zaštite i spasavanja Glavnog grada kazao je da je situacija jutros nešto povoljnija u odnosu na prethodnih nekoliko dana.

"U toku noći reagovali smo na 16 lokacija u gašenju požara. Od toga njih 15 odnosilo se na travu i nisko rastinje, a jedan požar na saobraćajno vozilo", rekao je Čađenović u Jutarnjem programu RTCG.

Od svih požara, kako je rekao, najkritičnije je bilo na Bioču u mjestu Mravinje.

"Tamo je u jednom momentu front vatre od par kilometara spustio se iznad kuća i objekata u podnožju brda, ali blagovremenom intervencijom nije bilo materijalnih šteta", rekao je Čađenović.

Kazao je da i da je aktivan još jedan požar u selu Dučići u Kučima, pa će nastojati da ga tokom dana u potpunosti ugase.

"Ako to bude moguće i da se angažuju letjelice Direktorata za vanredne situacije MUP-a", kazao je Čađenović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније