Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 09. 2018. 16:22 >> 21:54
1

VELIKI POŽAR

Gori u Piperima, vatrogasci čuvaju kuće u Platijama

Na teritoriji Glavnog grada trenutno je aktivan jedan veliki požar u području Pipera. U nižoj zoni pored magistralnog puta ka Platijama gori u mjestima: Potoci, Mravinje i Milunovići, saopštio je za Portal RTCG komandir Službe zaštite i spasavanja Andrija Čađenović.

"Na tim pozicijama dežuraju i kostantno obilaze rejon tri posade koje po potrebi gase vatru i vatreni front drže dalje od objekata u podnožju brda", rekao je Čađenović.

"U gornjoj zoni u mjestu Mrke iznad Blizne, požar je na nepristupačnom terenu na kojem nema objekata ali ako se smjer vjetra ne promijeni požar će pretpostavljamo napredovati ka Radovču," rekao je Čađenović.

Čađenović je rekao da je u toku noći bilo 15 intervencija gašenja požara.

"Od 7 sati jutros do 16h intervenisano je na 10 lokacija, što je značajno manje u odnosu na prethodna 3 dana, a s obzirom na slabljenje i prestanak vjetra trenutna situacija je očekivana," rekao je on.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније