Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ onogost.me, objavila B.B. ]

03. 10. 2018. 10:05 >> 09:46

RASPISAN JAVNI POZIV

U nikšićkom Domu revolucije fitnes centar

Opština Nikšić je raspisala javni poziv za davanje u zakup javnim nadmetanjem poslovnog prostora u objektu Doma revolucije, na period od 30 godina i to za otvaranje fitnes centra i sa njim povezanih uslužnih i ugostiteljskih djelatnosti.

Kako prenosi portal "Onogošt", riječ je o prostoru ukupne površine 1.572 metra kvadratna i to 153 kvadrata u suterenu, 977 na prizemlju i 442 na prvom spratu.

Početna cijena zakupnine iznosi 0,92 eura po metru kvadratnom, pa bi Opština mjesečno dobijala 1.446,24 eura.

"Budući zakupac je obavezan da na poslovnom prostoru koji je predmet zakupa organizuje i izvede sve neophodne radove, u cilju stavljanja u funkciju ovog poslovnog prostora, u skladu sa Idejnim projektom na koji je dao saglasnost organ lokalne uprave nadležan za poslove glavnog gradskog arhitekte" navodi se u javnom pozivu.

Idejni projekat sa predmjerom i predračunom radova koji su procijenjeni na iznos od 505.432 eura je sastavni dio tenderske dokumentacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније