Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

05. 10. 2018. 10:10 >> 09:54

"STIŽE NAM BEBA"

Info dan o trudnoći i dojenju

Udruženje Roditelji i socijalno preduzeće Kreativa Lab organizovaće sjutra Info dan o trudnoći, dojenju i pripremama za novog člana porodice, Stiže nam beba.

 

Kako je najavljeno, na manifestaciji će se okupiti renomirani stručnjaci iz oblasti zdravlja i porodične edukacije, kao i predstavnici kompanija koje na crnogorskom tržištu nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama, ali i ostalim članovima porodice koji se pripremaju za dolazak novog člana.

Za posjetioce Info dana i ovog puta biće organizovana različita tematska dešavanja, od predavanja do prezentacija proizvoda koji su im potrebni kada se beba rodi, ali i dok se pripremaju za roditeljstvo.

"Buduće mame i tate koji budu prisustvovali predavanjima i prezentacijama imaće priliku da čuju mnogo korisnih informacija, postavljaju pitanja, ali i da osvoje brojne nagrade koje će obezbijediti organizatori, u saradnji sa učesnicima Info dana i sponzorima. I ove godine glavna nagrada biće besplatan porođaj u privatnoj bolnici Codra", saopšteno je iz Udruženja Roditelji.

Predavanja i prezentacije biće realizovani u saradnji sa stručnim licima iz oblasti koje su u fokusu interesovanja trudnica i porodilja - ginekolozima, pedijatrima, neonatolozima, psihoterapeutima, medicinskim i patronažnim sestrama. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније