Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

06. 10. 2018. 07:58 >> 07:37
2

MEDICINSKI FAKULTET

Radunović se kandidovao za dekana

Profesor dr Miodrag Radunović predao je juče prijavu na konkurs za dekana Medicinskog fakulteta.

 

Radunović, koji obavlja funkciju vršioca dužnosti dekana te visokoškolske ustanove, potvrdio je Pobjedi informaciju, navodeći da je ranije dokumentaciju predala i profesorica dr Ljiljana Gledović-Musić.

Konkurs za dekana raspisan je 24. septembra i traje 15 dana.

Upravni odbor imenovao je Radunovića za vršioca dužnosti pošto je dotadašnji dekan Medicinskog fakulteta prof. dr Goran Nikolić stekao uslove za odlazak u penziju. Radunović je redovni profesor na Medicinskom fakultetu, a u svojoj karijeri obavljao je i funkcije savjetnika predsjednika Crne Gore, ministra rada i socijalnog staranja i ministra zdravlja.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније