Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

08. 10. 2018. 22:44 >> 22:25

4. SMOTRA

Oldtajmeri na Cetinju

Rijetki i skupocjeni primjerci automobila iz Evrope i SAD-a predstavljeni su na četvrtoj smotri oldtajmera održanoj na Dvorskom trgu na Cetinju.

Predstavnik organizacije "2Fast4you" Konstantino Franki kaže da su sa velikim zadovoljstvom ponovo u Crnoj Gori i crnogorskoj Prijestonici.

"Danas smo predstavili devet automobila, Ferari, Alfa Romeo, Lamborđini, Aston Martin i Bugati, a njihovi vlasnici su prvi put u vašoj zemlji i imaju odlične utiske. Crna Gora je predivna i neotkrivena destinacija i smatram da je potrebno da se mnogo više zna i čuje za vašu državu. Veoma smo zadovoljni saradnjom sa Turističkom organizacijom Cetinja i nastojaćemo da promovišemo ovaj lijepi grad. Nadamo se da će i naredne godine biti zainteresovanih da dođu u Crnu Goru", naglasio je Franki.

Direktor TO Cetinja Oskar Huter ukazuje da je cilj manifestacije obogaćivanje turističke ponude grada.

"Namjera nam je da sve naše kulturno-istorijske znamenitosti budu u pozadini ovih vozila, jer ova vozila i ovakvi događaji su ispraćeni u svim najprestižnijim, svjetskim auto magazinima. Cilj nam je da ovi ljudi, koji su došli i posjetili Cetinje, pričaju o Cetinju, o iskustvima koja su doživjeli u Crnoj Gori i da mi, kao platformu svega toga, imamo i slike koje će na najbolji način ilustrovati ovu današnju posjetu", kazao je Huter.

Organizator smotre oldtajmera je Turistička organizacija Prijestonice Cetinje, u saradnji sa organizacijom "2Fast4you" i Narodnim muzejom Crne Gore.

M. Stanojevic, RCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније