Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

09. 10. 2018. 18:53 >> 18:34

UPUTIO TELEGRAM

Saučešće Brajovića zbog nesreće u Srbiji

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović uputio je srpskoj koleginici Maji Gojković izraze saučešća povodom saobraćajne nesreće na auto-putu Beograd – Niš u kojoj je poginulo sedam osoba.

Kako je saopšteno iz kabineta Brajovića, u telegramu se navodi žaljenje zbog velikog broja stradalih i povrijeđenih građana prijateljske  Srbije, kao i izrazi saosjećanja i solidarnosti sa porodicama poginulih i želja za brzim oporavakom povrijeđenih putnika.

Podsjetimo, u lančanim sudarima na auto-putu Beograd-Niš, kod Jagodine, sedam osoba izgubilo je život. MUP Srbije je saopštio da je 27 osoba povrijeđeno, od kojih je 17 zadržano na liječenju. Oštećeno je preko 40 vozila, od kojih su neka potpuno uništena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније